PROMOSI HARI RAYA - TUDUNG BAWAL VIRAL



Beberapa minggu nak raya ni, Ammar Fatah Collections (AFC) nak bagi PROMOSI HARGA HARI RAYA buat Bawal Lover.


TUDUNG BAWAL
Material : chiffon voile
Bidang 45"
✓ Kain ringan dan tak jarang
✓ Mudah bentuk dan ironless

PROMOSI HARGA
RM15 exc postage

AKSESORI TUDUNG
RM12 exc postage

Postage : SM RM8 / SS RM10

whatsapp 012 699 2846 / klik link http://tudungsyantiq.wasap.my








Comments

  1. sebab mood raya x datang lagi, so mood shopping pun tkde lagi. haha

    ReplyDelete
  2. lawa color, dah lama tak pakai bawal..")

    ReplyDelete
  3. Dulu suka sgt oakai bawal. Lah ni jarang sebab muka membulat dengan jayanya

    ReplyDelete
  4. Peminat bawal di sini tapi raya dah habis..nanti nak beli boleh usha kat sini la..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog